Vasselhyttans Taxi & Buss är ett företag som bedriver taxi- och busstrafik i Lindesberg, Nora samt Kopparberg.
Hos oss bokar du in dina taxiresor dygnet runt till vår beställningscentral, välkomna.

Taxibeställning:
0581-102 10 Lindesberg
0587-105 40 Nora
0581-102 10 Kopparberg

 


SVEA TAXI ALLIANS ÄR…

…en rikstäckande taxitjänst bestående av 90 marknadsledande taxibolag med upptagningsområde på 1 200 postorter och med en stark lokal anknytning. Boka din taxiresa Online www.sveataxi.se eller genom vår App som finns för iPhone, Android och Windows phones. Du kan även ringa lokalt till någon av våra anslutna taxibolags beställningscentraler. Vill du inte betala direkt i bilen erbjuder vi samfakturering till dig som är företagskund. Eller så lägger du upp ditt eget privata kort via Masterpass i appen.

iPhone-skärmavbild 1

MILJÖMÅL OCH KOLLEKTIVAVTAL

Märker du någon skillnad på när du färdas i en Svea Taxi Allians ansluten taxibil i jämförelse med en vanlig taxi?
Antagligen inte men det gör miljön. Vi ser det som en del av vårt ansvar att reducera Co2 utsläppen omkring oss och det gör vi genom att ständigt  energieffektivisera vår verksamhet och styra mot hållbar användning av resurser. Alla vanliga taxibilar i Svea är miljöbilar och en stor del av våra partners bilar körs på ickefossila bränslen. Tillsammans med smarta tekniska lösningar som till exempel att vi alltid tar den kortaste vägen till slutdestinationen mål minskar vi koldioxidustläppen per resa.

Arbets- och anställningsvillkor är en viktig fråga för Svea Taxi Allians. Ett av kraven vi har för att som taxibolag få ansluta sig till oss är att taxibolagen ska erbjuda rimliga anställningsvillkor i form av kollektivavtal.

 


Har du/ni behov av åka i större sällskap så är du välkommen att kontakta oss på 0581-421 10 för beställning av buss.

Vi erbjuder även helhetslösning för dina transportbehov med paket och gods inom Sverige såväl som utlandet.
Vänd Er till oss på 0581-421 10, så ordnar vi leveransen med hög kvalitet och säkerhet.